تفکر طراحی برای کودکان
اصفهان | تهران | ثبتنام |
3231233654 | 46546546 | برای ثبت نام اینجا کلیک کنید |
توضیح هدف کارگاه برای کودکان
بچهها سلام! … تا حالا شده هدیهای بگیرید و از اینکه طرف مقابل تا این حد شما را میشناخته و هدیه مناسبی گرفته شگفتزده شده باشید؟!
در این کارگاه میخواهیم برای خوشحالکردن و حل مسئله یکی از دوستانتان «ایده» بدهید! به نظر شما برای رسیدن به این هدف چه مراحلی را بایدطی کنید؟
فکر کنم الان سوالاتی دارید: کدام دوست؟ چه مشکلی؟ چطور بفهمم مشکلش چیه؟ چطور ایدهام را پختهتر کنم؟ چطور بفهمم واقعا خوشحالش میکنه؟! چطور بهش تقدیم کنم که شگفتزده بشه!؟
خب! برای عملی کردن ایدههاتون در این کارگاه شرکت کنید. مطمئنا هدیه خوبی انتخاب میکنید؛ به علاوه، یاد میگیرید چطور میتوانید با خوشفکری و خلاقیت یک کار حسابشده و تمیز انجام داد و همیشه شگفتی بیافرینید!
توضیح موضوع کارگاه برای بزرگسالان
خلاقیت و نوآوری در مدارس ما هنوز به شکل ریشهای تبدیل به یک هدف آموزشی نشده است. بسیاری از روشهای تدریس به یادگیری «طوطی وار» میانجامد و دانشآموز را تنها انباردار اطلاعات فرض میکند در حالی است که موفقیت در دنیای امروز بیش از پیش به خلاقیت و نوآوری نیاز دارد.
برای نسل امروز عکسها، اطلاعات و اشیاء جهانِ مجازی با یک کلیک ساده در دسترس هستند، اما واقعیتهای بیرونی و چگونگی تعامل با پیچیدگیهای جهان کار سادهای نیست. نسل امروز برای رویارویی فعال با این واقعیتها، نیازمند الگوهایی نوین، منعطف و راهگشا است.
امروزه به طور فزاینده از روشهای «تفکر طراحی» برای حل مسائل بزرگسالان وشرکتهای بزرگ و غولهای تجاری استفاده میشود، و آموزش «طراحی به کودکان» در آغاز مسیر و اهمیت روزافزون است.
ما در «تیزفکری» کارگاهی طراحی کردهایم که در آن کودکان در جایگاه «حلال مشکلات» فکر و عمل کنند. این کارگاه شامل پنج مرحله است:
- شناخت همدلانه مسئله
- بیان دقیق مسئله
- تولید سناریوهایی برای حل مسئله
- نمونهسازی سریع
- انطباق نمونه ساخته شده بر واقعیت بیرونی
اجرای این مراحل به صورت عملی به ایجاد انگیزه درونی برای مهارت در تفکر نقادانه، تفکر مراقبتی، تفکرتیمی، تفکر سیستمی و تفکر خلاقانه منجر میگردد.
ما امید داریم این کارگاه نگاهی خوشبینانه به آهستهکاری، انعطافپذیری و ریزبینی در عمل را با ایجاد حس اعتماد به قوه تخیل و توانایی حل مسئله در کودکان ایجاد و تقویت نماید.
چنین دیدگاهی آنان را به تمرین اندیشهورزی و یادگیری مستمر در زمینه پرورش مهارتهای لازم برای خلاقیت و حل مسئله مایل میسازد. آنها میتوانند به دانشآموزان همیشگی «مدرسه تفکر» تبدیل شوند.